Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
Seyran Mahallesi Bünyamin Adacı Caddesi Emniyet Müdürlüğü Yanı No. 60 Haymana/ANKARA
Vizyon
Öğrencilerimizi; "Ülkemizin ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek, yüksek öğrenime hazırlamak."
Misyon
"Özverili kadrosuyla, dinî ve pozitif ilimlerde kaliteli bir eğitimle öğrencilerimizi; millî ve manevî değerlere sahip, sorumluluklarının farkında, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, paylaşmayı ve yardımlaşmayı bilen, teknolojiyi kullanan, gelecekten ümitli, hayata ve yüksek öğretime hazır erdemli bireyler yetiştirmektir."
İNGİLİZCE ARAPÇA
Ulaşım
Her saat başı Haymana´dan ve Ankara´dan - Etlik garajlarından karşılıklı otobüs seferleri düzenlenmektedir. Ayrıca AŞTİ´den hafta içi 07.10 da, hafta sonu 08.30 da EGO Otobüs seferleri de mevcuttur.
KÖYLERDEN TAŞIMA ŞEHİR MERKEZİNDEN ÖZEL SERVİSLER
Haymana İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ankara il merkezine 70 km uzaklıktadır. Haymana İlçe Merkezine 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
HAYMANA ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2021-2022 ÖĞRETİM YILI 68 TOPLAM 320 FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU 2021-2022 ÖĞRETİM YILI 30
Sportif Etkinlikler
Öğrencilerimiz ilçe genelinde yapılan spor müsabakalarına katılım göstermektedir.
Okulumuzda Tübitak 4006 ve Tübitak 2204 projeleri yürütülmektedir.
Okulumuzda çeşitli etwinning çalışmaları yapılmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ kapsamında "Dijitalleşen Okul" konulu projeyle öğrencilerimiz İtalya'da okul ziyaretinde bulundular.
Diğer Hususlar
5 NİSAN 2021 TARİHİ İTİBARİYLE 2021-2022 ÖĞRETİM YILI FEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU OLDUK. 88 KİŞİLİK ERKEK PANSİYONUMUZ MEVCUTTUR.