Ekm

İmam Hatip Okullarının kuruluş yıldönümü çerçevesinde okulumuzun yapımında büyük emeği geçen Haymana Eğitimve Kültür Yardımlaşma Derneği eski başkanı Celalettin KAYA , kuruluş çalışmaları ,okul yapım aşamasında karşılaşılan zorluklar konusunda paylaşımlarda bulundu.

Ekm

İlçe Müftülüğü ile okulumuz işbirliği neticesinde İlçemiz camilerinde müezzinlik yapacak öğrencilerimize yönelik müezzinlik eğitimi çalışmaları başlamıştır.

Ekm

Gençlerde internet bağımlılığı, bilgisayar bağımlılığı, bilgisayar oyunlarına bağımlılık, sanal sohbet bağımlılığı, güne bilgisayar veya akıllı telefon kullanımıyla başlama , bilgisayar başından geç kalkma veya telefonu elinden bırakamama gibi problemler ile bağımlılıktan korunma yollarını okulumuz LCD televizyon ekranlarından slaytlar halinde göstererek ve aynı konuyu panoda sergileyerek öğrencilerimize bilgilendirme çalışmaları yaptık.

Bu konuyla alakalı olarak okulumuz konferans salonunda okul müdürümüz Halil DİNÇER, öğrenci velilerimize sosyal medyanın olumlu yönleri ve olumsuz etkilerinden bahsetti.

Ekm

Okulumuzun boya ve tadilat ihtiyacı bulunan iç ve dış mekanlarında çalışmalar gerçekleştirdik.Okulun iç ve dış mekanlarının boya renkleri konusunda öğrenci ve öğretmenlerin görüşleri alındı ve bu renkler tercih edildi.

Ekm

12. Sınıflara yönelik ergenlik dönemi ve özellikleri, ergenlikte yaşanan sıkıntılar ile sınav kaygısı, üniversite sınavlarına hazırlık ve meslek seçimi ile ilgili seminer verildi.

Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde faaliyet gösterecek olan 7 tane kulüp için öğrenci seçimini tamamladık.Öğrenci kulüplerinin yapacağı  sosyal,kültürel, sportif ve  mesleki faaliyetler belirlendi.

Ekm

2018/2019 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize yönelik okul işleyişi, dersler, güvenlik, sportif imkanlar vb konularda anket çalışması uygulanmıştır.

Ekm

2018/2019 eğitim öğretim yılı okul öğrenci meclisi temsilcisi seçimi öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Ekm

Okulumuz Öğretmenleri sorunlar ve çözüm önerileri ile okulda yapılan iyi çalışmalar üzerine bir beyin fırtınası gerçekleştirdi.

Ekm

Ankara´nın başkent oluşunun yıldönümünde okulumuzda bir kutlama programı düzenlendi.Okulumuz öğrencileri tarafından şiirler okundu ve günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı.Okulumuz panosunda günün önemini anlatan yazı ve fotoğraflar sergilendi.

Ekm

15 Temmuz 2016 gecesi Millet olarak görmüş olduğumuz en büyük ihaneti yaşadık.O gece yaşananların unutulmaması için gençlerimizin eğitiminde Vatan,Millet,Bayrak kavramlarının çok önemli olduğunu biliyoruz.Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak O ihanet gecesini unutturmamak ve şehilerimizi anmak üzere okulumuzda etkinlik düzenledik.

ÖĞRENCİLERİMİZİN RAMAZANDA CAMİ GÖREVLERİ

DEĞERLER SOKAĞI