Mustafa AYTAÇ - Okul Müdürü

25.09.1993 tarihinde Haymana’da doğdum. İlköğrenimimi Haymana Atatürk İlköğretim Okulunda tamamladım. 2007 yılında Haymana Düz Lisesi’ne başladım. 2011 yılında Ankara-Mamak Ortaköy Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldum. 2012 yılında Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2016 yılında üniversiteden mezun oldum.

2016 yılı Ekim ayında Gaziantep/Nizip Maruf Marufoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atandım. 5 yıl burada görev yaptıktan sonra 2021 yılı Eylül ayında Haymana Şehit Ali Koç İmam Hatip Ortaokulu’na tayinim çıktı. Burada 1 yıl Müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra 2022 Eylül ayından itibaren Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Müdür vekili olarak görev yapmaktayım.