2019/2020 BAŞARILARIMIZ...

Okulumuzun ilçe ve il genelinde elde ettiği başarıların sıralan ;

1. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü konulu kompozisyon yarışmasında okulumuz 11/A sınıfı öğrencimiz Zehranur DÖNMEZ ilçe birincisi oldu.  13.03.2019

2. 40 Hadis Yarışması birincisi Dilan YALÇINKAYA olurken ikinciliği Merve EMEKTAR ve üçüncülüğü Zehranur DÖNMEZ aldı.Diğer öğrencilerimiz kendi aralarında dördüncülüğü paylaştılar.10.05.2019

3. Ankara il genelinde 01/03/2019 tarihinde yapılan Arapça Şiir Okuma Yarışmasında Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/A sınıfı öğrencilerimizden Zehra Nur DÖNMEZ adlı öğrencimiz il dördüncüsü olarak dereceye girmiştir.

4. Ankara il genelinde 03/01/2019 tarihinde yapılan Genç Sada Kur´an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/A sınıfı öğrencilerimizden Zehra Nur DÖNMEZ adlı öğrencimiz il üçüncüsü olarak dereceye girmiştir.

5. İlçemiz genelinde AGD tarafından düzenlenen SİYER-İ NEBİ yarışması erkekler kategorisinde 10/C sınıfı öğrencimiz Beytullah AKYÜZ Haymana ilçe birincisi olarak çeyrek altın kazanmıştır.

6. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak  İlkokullar, Ortaokullar ve Liselerarası ´´Efendimize Mektup´´ yarışması düzenledik. Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesinden Zehranur DÖNMEZ ikinci oldu.

7. İlçemiz genelinde düzenlenen "İstiklal Marşını Güzel Okuma"  Yarışmasında 11/A sınıfı öğrencilerinden Habibe Nur KOÇAK adlı öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur.

Yayın: 08.05.2020 - Güncelleme: 09.05.2020 16:57 - Görüntülenme: 249