T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / HAYMANA - Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi

GÜVENLİ İNTERNET GÜVENLİ OKUL.

GÜVENLİ İNTERNET GÜVENLİ OKUL.

Haymana AİHL,  her alanda olduğu gibi bilinçli ve güvenli internet kullanımı hakkında da öğrencilerinin gelişimine katkı sunmaya devam ediyor. Güvenli İnternet Günü'nde (Safer Internet Day-SID) bu amaçla yapılacak olan duyuru ve etkinliklerimizden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin. 

Güvenli İnternet Günü Nedir? 

 Güvenli İnternet Günü 2021

 Güvenli İnternet Günü (GİG),  dijital teknolojilerin özellikle çocuklar ve gençler arasında güvenli ve pozitif kullanımını desteklemek amacıyla Avrupa Komisyonu'nun desteğiyle, INSAFE/INHOPE ortak ağı tarafından her şubat ayında organize edilmektedir.Her yılın ikinci ayının ikinci haftasının ikinci günü kutlanan Güvenli İnternet Günü'ne katılan milyonlarca insan, olumlu değişime ilham vermek, çevrim içi güvenlik konularıyla ilgili farkındalığı artırmak ve dünya genelindeki etkinliklere katılmak için bir araya gelmektedir.

Güvenli İnternet Günü herkesin teknolojiyi sorumlu, saygılı, eleştirel ve yaratıcı bir şekilde kullanmayı bildiği; hem güvenli hem de daha iyi bir İnternet oluşturmayı hedeflemektedir.


 

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürlerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz: 


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.01.2021 - Güncelleme: 31.01.2021 14:09 - Görüntülenme: 194
Kaynak: ANKARA/ÇANKAYA NURTEN UŞAN AİHL.
  Beğen | 0  kişi beğendi