ANKARA / HAYMANA - Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi

İYİLİK KAPISINI ARALADIK

Okulumuzda başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan yardımları 22.11.2016 Salı günü İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sn. Celalettin BAKIR, Okul Müdürümüz Sn. Hüseyin GÜNAYDIN, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizden oluşan bir grupla ilçemiz Esenköy Mahallesinde ikamet eden Nazife BİLİCİ teyzemizi ziyaret ederek kendisine ulaştırdık. Teyzemizin yıkılmak üzere olan evini gören öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz gözyaşlarını tutamadılar. Duygusal anların yaşandığı ziyaretle teyzemizin dertlerine bir nebze de olsa ortak olmak hepimizi mutlu etti. Ziyarete katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Nazife Teyze´miz, bizleri dualarıyla uğurladı. Biz de projemize destek olarak katkılarını esirgemeyen personelimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkesin hayrını kabul etsin.

Yayın: 25.11.2016 - Güncelleme: 25.11.2019 11:22 - Görüntülenme: 1185