Emre KONUCUK - Müdür Yardımcısı

E-mail Adresi

emre.konucuk@gmail.com

HAKKIMDA

20.09.1993 tarihinde Kırıkkale’de doğdum. İlköğrenimimi Kırıkkale Tüpraş İlköğretim Okulunda tamamladım. 2007 yılında Ankara Kalecik Anadolu Öğretmen Lisesine başladım ve 2011 yılında 89 not ortalaması ile mezun oldum. Liseden mezun olduğum 2011 yılında Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2015 yılında üniversiteyi 3.06 ortalama ile bitirip 16.09.2015 tarihinde Aksaray ili Gülağaç ilçesinde göreve başladım. 2 yıl görev yaptıktan sonra 2017 yılı Ağustos ayında askerlik görevimi yapmak üzere Hava Harp Okuluna dahil oldum. 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğretmen asteğmen olarak Hava Harp Okulunda farklı seviye düzeylerinde İngilizce derslerine girdim ve ölçme değerlendirme birimlerinde görev yaptım. 2018 yılı haziran ayında Hacettepe Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Yüksek Lisans Programına başladım. Aynı yıl evlendim. 2021 yılında Ankara ile Haymana İlçesi´ne tayin oldum ve halen Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda görev yapmaktayım. 2022 yılında Yüksek lisansımı 3.93 ortalama ile tamamlayıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi Doktora Programına başladım ve halen devam etmekteyim. Microsoft Office programları ve çeşitli WEB 2.0 araçlarını kullanmaktayım. Uzmanlaştığım alanlar eğitim yönetimi, liderlik, yönetim, insan kaynakları, İngilizce öğretimi.

EĞİTİM BİLGİLERİ

18/06/2015

Lisans
Gazi Üniversitesi-Eğitim Fakültesi (Gazi)-Yabancı Diller Eğitimi-İngilizce Eğitimi/Öğretmenliği