Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması'na okulumuzu temsilen 11/A sınıfı öğrencilerinden Salih Yusuf ÇETİN katılacaktır.Öğrencimize başarılar diliyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması 'na (Erkekler Kategorisi) Okulumuzu temsilen 9/B sınıfı öğrencilerimizden Muhammed YILMAZ katılacak olup öğrencimize başarılar diliyoruz.

2019/2020 Eğitim-Öğretim yılı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nce hazırlanan Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'na (Kızlar Kategorisi) Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak katılıyoruz. Geçen sene aynı yarışmada okulumuza Ankara 4.'lüğü getiren 12/A sınıfı öğrencimiz Zehranur DÖNMEZ bu yıl da okulumuzu temsilen yarışmaya katılacak olup öğrencimize başarılar diliyoruz.

Kas

20192020 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem 2. Yazılı tarihleri aşağıdaki listededir.Bütün öğrencilerimize başarılar dileriz.

12/12/2019 Perşembe günü saat 10:00-11:00 arası Haymana İlçe Sağlık Müdürlüğünden gelecek Doktor, diyetisyen tarafından okulumuz 12. sınıf öğrencilerine yönelik Sağlık alanında Meslek Tanıtım Semineri verilecektir.

2019 Aralık ayı Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu Nöbetçi ve Belletici Öğretmen Listemiz aşağıdadır.

2019 Aralık Ayı Yemekhane Yemek Menümüz:

Kas

Açık Öğretim Kurumları Sınavlarına mazeretleri sebebiyle yedek salonda girme talepleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri uygun görülen öğrencilerin yedek salon işlemleri başlıyor!!!

Açık Öğretim Kurumları Sınavlarına yedek salonda girme talepleri, Bölge Sınav Yürütme Komisyonunca incelenerek mazeretleri uygun görülen öğrencilerin Yedek Salon İşlemleri 20 Kasım - 2 Aralık 2019 tarihleri arasında  yapılacaktır.

Yedek Salon Aday İşlemlerinde kullanılan mazeret (Sağlık Kurulu Raporu, Zorunlu İkamet Değişikliği, Askere Alınma/Terhis, Tutuklu/Hükümlü, Ders Değişikliği) belgelerinin tarihleri kontrol edilerek sisteme kaydedilecektir.

Cezaevinde tutuklu ve hükümlülerden sınav tarihinden önce tahliye olacaklar cezaevlerinde, Rehabilitasyon/Hastanelerde sınava girecek öğrencilerden hasta kaydı olmayan ve sınav gününden önce taburcu olanlar Rehabilitasyon/Hastanelerde, Askeri tesislerde sınav gününden önce terhis olan ve TSK mensubu olmayan öğrenciler Askeri tesislerde sınava alınmayacaktır. Bu öğrencilerin yedek salonda sınava girme talepleri Bölge Sınav Yürütme Komisyonlarına yapılmalıdır.

Kas

2018/2019 Egitim ogretim yili ogrencilerimizin ders basari, devam devamsizlik ve davranis durumlarini gorusmek uzere 20/12/2018 Persembe gunu saat 10:00´da okulumuzda veli toplantisi yapilacaktir.Önemle duyurulur.

2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönem 2.Yazılı Tarihleri Listededir.

2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda YKS´ de başarılı olan  Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesine kayıtlı öğrencilerimizden, yüz yüze eğitim ile aldıkları derslerden başarısız alan/dal dersi bulunanlar; kayıtlı oldukları okullarda yüz yüze eğitim sınavına girebileceklerdir.