Kas

20/11/2018 Salı günü Okulumuzun düzenlediği Mevlid-i Nebi Programını Haymana Gazetesi de yakından takip etti.

Kas

01/12/2018 cumartesi gunu okulumuzda IHL Acik ogretim yuzyuze derslerinin sinavlari yapilacaktir.

Kas

Yedek Salon işlemleriyle ilgili haber aoihl.meb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.

Uzaktan Eğitim Oturumu

Uzaktan eğitimle ilgili beş ayrı konuşmacının yer aldığı "Uzaktan Eğitim Oturumu"nun oturum başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Açık Öğretim Daire Başkanı Mehmet Zeki BAŞYEMENİCİ tarafından yapıldı. Başyemenici sözlerine, Açık Öğretim Okullarının çeşitli nedenlerle öğrenimini tamamlayamayan ve zorunlu eğitim yaş sınırını aşarak eğitim öğretim sisteminin dışında kalan yetişkinlere; uzaktan eğitim ilke ve teknikleri ile her yerde, her durumda öğrenimlerini tamamlama fırsatı sunmakta olduğunu ifade ederek başladı.

Kas

2018/2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuzdaki sosyal kulüpler tarafından kutlanacak olan belirli gün ve haftalar aşağıdaki çizelgededir.

Kas

08-09 Aralıkta yapılacak olan sınavların Diyanet sınavlarıyla çakışmasından dolayı her iki sınava da girecek yaklaşık 4000 öğrencinin tamamı için ; Diyanetin sınavına girecek öğrencileriçin bakanlığımızın talimatıyla yedek salonlar oluşturulacakolup bu öğrenciler ister kendikleri için oluşturulacak yedek salonlarda isterlerse sınava giriş belgelerinde yazan asıl yerlerinde sınava girebileceklerdir.

08-09 Aralık tarihinde yapılacak olan Açık Lise sınavlarımızdan;

09 Aralık 09:30´daki sınavımızın , Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavıyla çakışmasından dolayı, sadece 09 Aralık tarihli sınavımız aynı gün öğleden sonra 14:30´a ertelenmiştir.

Kas

06 Ekim 2018 tarihlerinde 2 oturum olarak gerçekleştirilen 2017/4.dönem (EK SINAV)  sınav sonuçları açıklanmıştır. Öğrencilerimiz numaralarını ve şifrelerini Sisteme girerek sınav sonucunu öğrenebilirler.

Kas

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ilk kayıt/ kayıt yenileme işlemleri 28.09.2018 Cuma mesai bitiminde SONA ERMİŞTİR.

EKİM 2018 YEMEK LİSTESİ

MEHMET AKİF ERSOY YILI ETKİNLİKLERİMİZE DAVETLİSİNİZ