ANKARA / HAYMANA - Haymana Anadolu İmam Hatip Lisesi

Güncel öğretmen- veli görüşme saatlerimiz:

Okulumuzda tüm öğrencilerimiz için hazırbulunuşluk sınavı yapıldı.

May

Gençlerin Yoluna Işık Tutanlar Projesi kapsamında 3. çevrim içi oturum 23.05.2022 Pazartesi günü saat 20.00'da gerçekleştirilecektir. Proje, gençlerin teknoloji, bilim, sanat, spor, sağlık, ekonomi gibi alanlarda işi ve mesleği kanalıyla yüksek fayda sunmuş konuklarla çevrimiçi ortamda söyleşileri yoluyla kariyer gelişimi süreçlerine ve rol model algılarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yazar Serkan KARAİSMAİLOĞLU'nun konuk olarak yer aldığı 3. çevrim içi oturumda  öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirildi.

May

Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Ankara'nın tarihinde önemli bir yere sahip, Milli Mücadelenin en önemli safhası, Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe geçen; "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır, o satıh bütün vatandır" sözünü söylediği, Sakarya Meydan Muharebesinin geçtiği ve kazanıldığı yer, HAYMANA'dır.

Haymana, hedefi TBMM'nin merkezi Ankara'ya ulaşmak olan Yunan ordusunun ilerleyişinin kırıldığı, durdurulduğu ve hezimete uğratıldığı son nokta, SON KALE'dir.

Bu yıl 101. yılı yaşanan Sakarya Meydan Muharebesi ve Zaferi etkinlikleri dolayısıyla 17/05/2022 tarihinde tüm öğrencilerimize akıllı tahtadan öğrencilerimize milli, manevi ve insani değerler ile tarihsel ve kültürel hassasiyetleri kazandırmak,vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak amacıyla Sakarya Meydan Muharebesi belgeseli izletilmiş ve sonrasında öğrencilerimiz duygularını yazılı olarak ifade etmişlerdir.

Nis

Koridor panolarımız özlü söz, şiir ve edebiyatla ilgili çeşitli etkinliklerle donatılarak edebiyat sokağı oluşturuldu.

Nis

Nisan-Mayıs ayları Kalite Takip Sistemi (KTS) konumuz olan "Öğrenci ve öğretmenlerin etkin bir şekilde kullanabileceği, erişimi kolay, güncel ve özgün kütüphaneler kurulur. Kütüphaneleri, öğrencilerin aktif olarak kullanmalarını sağlayacak teşvik programları düzenlenir." gereğince okul kütüphanemiz hem fiziki olarak hem de içerik olarak yenilenmiş ve öğrencilerimiz için kullanıma hazır hale getirilmiştir.

Nis

2022-MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'na yönelik rehberlik servisiyle iş birliği yaparak öğrencilerimiz bilgilendirilmiş ve başvuru yapmaları sağlanmıştır.

Nis

İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Sınavları 1. Dönem 1 tane ve 2. Dönem 1 tane olmak üzere 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin tamamına uygulanmıştır.