Haz

"Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Temel Dini Bilgiler derslerinde yer alan inanç konularının güncel meseleler bağlamında ele alınması ve bu konuların öğretiminde kullanılan özel öğretim yöntemleri" konulu faaliyetimiz gerçekleştirilmiştir.

Değerler Eğitimi Şubat ayı konumuz ''Sorumluluk''

Şbt

Okulumuzda Arapça Bilgi Yarışması kurulan komisyonumuz tarafından 20.02.2020 tarihi itibari ile gerçekleştirilmiştir.

May

"Yönetim süreçlerinde motivasyon, okula/kuruma aidiyet hissi, sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma"  konulu Kasım ayı YÖGEP faaliyetimiz gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine "Gençlerde Cilt Sağlığı ve Hijyen" konulu seminer verildi.

May

Ekim ayı YÖGEP toplantımızda "Protokol kuralları (telefonla iletişim süreci, kılık-kıyafet, üst ve ast ile ilişkiler, veli ile ilişkiler  vb.)ve resmi yazışma kuralları" konulu toplantımız gerçekleştirildi.

Şbt

Genel Müdürlüğümüz tarafından 13 Şubat 2020 günü Ankara Şehit Cengiz Polat İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda Ankara, Kırıkkale, Kırşehir ve Çankırı il merkezi ve ilçelerinde bulunan imam hatip okulları müdür/müdür  yardımcılarının katılımıyla "İmam Hatip Okulları Yönetici Vizyon Programı" gerçekleştirildi.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Aralık-Ocak KTS Değerler Eğitimi, Bilim, Sanat, Spor, Sosyal Ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında okulumuzda "Vatana Karşı Sorumluluklarımız"  konulu kompozisyon ve şiir yarışması düzenlendi.On öğrencimiz şiir ve kompozisyonlarıyla katılım sağladı. 10A sınıfı öğrencilerimizden Sümeyra ŞAHİN komisyon kararınca birinci seçildi.Öğrencimize hediyesi düzenlenen törenle verildi.

Ock

2019/2020 Eğitim-Öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde pansiyon öğrencilerimizden yazılılara hazırlık çalışmaları...

Ankara Eski İl Müftüsü Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU'nun yazarlığını yaptığı ''KUR'AN, HAZRETİ PEYGAMBER, NAMAZ, AİLE VE GENÇLİK'' konulu kitap dağıtımı yapıldı.Kitapların okulumuz öğrencilerine ulaşmasını sağlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Sayın Ebubekir AKÇA'ya teşekkür ediyoruz.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü KTS Aralık-Ocak ayları Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama/Proje Alanı Faaliyet planı olarak ''NAMAZ'' konusunu işledik. Meslek Dersleri Öğretmenimiz Murat DEMİRCİ rehberliğinde pano hazırlandı, namaz kılan öğrencilerimize mescitlerimizde namaz sonrası küçük ikramlıklar dağıtıldı. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Aralık 2019 Erkek sınıflarında ''Ayın Öğrencisi'' 12/B Sınıfından Burak KOCATÜRK oldu. Öğrencimizi kutluyoruz.

Ock

Aralık 2019 ''Ayın Kız Öğrencisi'' olarak 10/A sınıfından Fatmanur DÖNMEZ seçildi.Öğrencimizi kutluyoruz.